top of page
vit.png

Backlund Entreprenad

Backlund Gräv on nykyään Backlund Entreprenad.

Yrityksemme on erikoistunut monipuolisiin ja kattaviin maarakennus-, viherrakennus- ja muiden pihatöiden palveluihin. Vankan kokemuksemme ja asiantuntemuksemme ansiosta hoidamme kaiken maanmuokkauksesta ja purkutöistä tienrakennukseen.

 

Taitava ammattilaistiimimme ja nykyaikaiset koneemme työskentelevät ahkerasti laadukkaiden tulosten aikaansaamiseksi. Kuuntelemme asiakkaidemme visioita ja tarpeita jokaisessa projektissa ja pyrimme aina ylittämään odotukset.

 

Maanrakennus-, viherrakennus- ja muut pihatyöt

 

Toimipaikkamme sijaitsee Pännäisissä, ja palvelemme Pietarsaaressa, Pedersöressä ja muilla Pohjanmaan alueilla. Asiantuntemuksemme kattaa lukuisia eri projektikohteita, niin suuria kuin pieniäkin.

"Me teemme kaikkea."

Laatutakuu ja kotitalousvähennykset

Käänny puoleemme viherrakennus- ja maanrakennustöissä –se on investointi, joka kannattaa aina. Palkkaamalla asiantuntijat varmistat, ettei virheitä tehdä, olipa kyse sitten kaapeleiden asentamisesta tai talosi perustusten tekemisestä. Lopputulos on kestävä ja korkealaatuinen.

 

Muista hyödyntää Verohallinnon myöntämä kotitalousvähennys maanrakennus- ja viherrakennustöistä.

 

Tämä vähennys koskee kodin, vapaa-ajan asunnon sekä niiden pihojen korjaus- ja kunnostustöitä. Vähennyksen saa työn osuudesta ja tuo sinulle taloudellisia etuja.

Palvelut

Galleria

Ota yhteyttä

Backlund Entreprenad on täydellinen yhteistyökumppanisi maarakennustöissä ja viherrakentamisessa.

 

Toimipaikkamme sijaitsee Pännäisissä, ja palvelemme Pietarsaaressa, Pedersöressä ja muilla Pohjanmaan alueilla. Asiantuntemuksemme kattaa lukuisia eri projektikohteita, niin suuria kuin pieniäkin.

 

Älä epäröi soittaa meille keskustellaksemme visiostasi. Odotamme innolla lisätietoja projektistasi ja olemme valmiita auttamaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

PHOTO-2023-08-31-15-34-03.jpg

Lähetä viesti meille ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Kiitos lähettämisestä!

•040 059 5190

Sandöntie 90, 68910 Pännäinen

svart-orange.png

Laskutus:

 Ab Backlund Entreprenad Urakointi Oy

Y-tunnus: 2936458-8

E-laskun osoite: 003729364588

  • alt.text.label.Instagram
  • alt.text.label.Facebook
bottom of page