Stenhård kvalitet i jordbyggnad och anläggning av grönområden i Jakobstads trakterna

TA KONTAKT

Beställ en tjänst eller be om en konkurrenskraftig offert!

Är du i behov av professionell sakkunskap inom jordbyggnad eller anläggning av grönområden? Bor du i Jakobstadstrakterna? Bekanta dig med Backlund Entreprenads service och berätta åt oss om ditt byggprojekt.

Grävmaskin

Jordbyggnadstjänster och anläggning av grönområden

Vi erbjuder ett omfattande utbud av tjänster inom jordbyggnad och anläggning av grönområden.

Solig skogsvy

Kontaktuppgifter

Ta kontakt per telefon och berätta hurudana tjänster du är i behov av. Vi erbjuder gärna mera information och gör en offert!

Jordbyggnad och anläggning av grönområden kräver professionell känsla

Har du en ny trädgårdsstenläggning i planerna, eller behöver du kanske hjälp med byggandet av husets grunder? Vi erbjuder ett omfattande urval av tjänster inom jordbyggnad och anläggning av grönområden. Vi är även experter på kabelarbete. Vi utför våra tjänster huvudsakligen i Jakobstad, Pedersöre och Nykarleby samt övriga Österbotten.


I princip bearbetar vi allt, som kan förverkligas med grävmaskin. Till vår högklassiga utrustning hör bland annat band- och hjulgrävmaskiner. Vi förverkligar projekt för både privatpersoner och företag. Utöver vår nuvarande kundkrets vill vi även varmt välkomna nya kunder! Bli en av våra nöjda kunder!

Mera om våra tjänster

Välj ett proffs att förverkliga dina projekt inom jordbyggnad och anläggning av grönområden!

Ett projekt som planeras och förverkligas av en expert garanterar högklassiga resultat.  Hörnstenarna i vår verksamhet kan sammanfattas på följande sätt:


kundorienterad service ikon

Kundorienterad service

Vi börjar varje projekt med att kartlägga kundens önskemål. Sedan utformar vi en fungerande arbetsplan där kundens önskemål och våra proffs expertis kombineras för att uppnå ett optimalt resultat.

klock-ikon

Effektivitet

Vi genomför alla projekt noggrant och effektivt enligt den överenskomna tidtabellen. Vi svarar också snabbt på nya offert- och andra förfrågor.

flexibilitets-ikon

Flexibilitet

Vår flexibilitet garanterar hög kvalitet och kundnöjdhet. Vi är även villiga att jobba kvällar och veckoslut.

Årtals erfarenhet - Resultat av hög kvalitet

Backlund Entreprenad har varit verksam sedan år 2007. Vi är ett litet lokalföretag som arbetar med en liten, erfaren och proffsig bemanning. Hela vår personal har många års erfarenhet inom branschen. Vi har även många samarbetskumpaner inom branschen samt extensiva professionella nätverk till vårt förfogande, vilket garanterar utbudet av mångsidiga tjänster.


Vi förverkligar alla arbeten noggrannt från planering till slutstädning alltid i enlighet med det med kunden överenskomna. Till vårt verksamhetsområde hör Jakobstad och dess närkommuner. Vid behov rör vi oss flexibelt även till andra delar av Österbotten. Kontakta oss gärna och be om tilläggsinformation - bäst når du oss per telefon.

mobiltelefon-ikon

Beställ jordbyggnadsarbeten och tjänster inom anläggning av grönområden, eller gör en offertförfrågan av branschens

expert i Jakobstad!!

Ta kontakt